Ders dışı eğitim çalışmaları, egzersizler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ders dışı eğitim çalışmaları, egzersizler Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2010 Saat 22:01 |
Bizler neden egzersiz yapamıyoruz anlayamıyorum .Özellkle proje çalışmaları altında 2. dönem yapılabilir.. Bence düzenlemeler yapmalrı gerekiyor..
|
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
erocank
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2010 Saat 22:34 |
TŞK
|
|
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2010 Saat 19:27 |
Bilgiler için teşekkürler.
|
|
adem yazıcı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Konum: Öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2009 Saat 05:09 |
teşekürler...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2008 Saat 23:31 |
Ders dışı eğitim çalışmaları yönetmeliği, egzersiz açma kosulları en az ne kadar öğrenci olması gerektiği konularında gerekli bilgiler...
http://www.gelisenbeyin.net/upload/ders_disi_egitim_calismalari.rar |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |