7. Sınıf Kurgu Kuşağı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: 7. Sınıf Kurgu Kuşağı Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2010 Saat 23:38 |
Etkinlik örnekleri kısmında gerekli bilgiler ve resimler mevcuttur. Asıl görev sana düşüyor. Kendin düşüneceksin, kendin tasarlayacaksın. Sitede verilen örnekler taklit edilmek için değildir. http://www.gelisenbeyin.net/teknoloji-tasarim.html http://www.gelisenbeyin.net/kurgu-kusagi-etkinlik-ornekleri.html |
|
_teknljikızı_
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Aralık-2010 Konum: KAYSERİ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2010 Saat 19:47 |
ben 6.sınıfa gidiyorum ancak kurgu kuşağı beni deli ediyor çizimler nasıl olcak konuları ne olacağını bilemiyorum amaa 7.sınıfla aynı olmalı tek fark bence hayal etme özelliği ama yapım kuşağında çok zorlanırım heralde siz bana yapım kuşağında ne yapmalıyım onu söyler misinizz lütfen rica etsem ?????
|
|
payas
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2010 Saat 11:48 |
doğum günü kutlaması
|
|
merzuka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2010 Konum: ? Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2010 Saat 00:23 |
mesela trafik kazalarının olması arabalarının plaka olduqu bölümlere aynı mıktanıs cinsi yapıştırırsak birbirlerini iter ve kazalar olmaz. :)
|
|
kerimm
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Aralık-2010 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2010 Saat 13:41 |
yazım yanlıslarımız için yanlışlarımızı bulan kalem
|
|
prestij
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Aralık-2010 Konum: ödev Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2010 Saat 12:04 |
Arkadaşlar daha fazla düşünce lazm
|
|
fatih_bedirhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2010 Konum: hakkari Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Mart-2010 Saat 16:53 |
temizlik yaparken camdan düşme çözüm kendi kendini temizleyen cam
|
|
samdi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2009 Saat 18:38 |
balıkçılara ayrı yer yapıp dısardan telsile sipariş verip dışarıda beklemek ay sorun balıkların kokması
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |