yapım kuşağında örnek tasarımlar |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
nermin turhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2008 Konum: ÖĞRETMEN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 09:29 |
6.sınıflarda kendi oyuncağını kendin yap ve artık malzemelerin değerlendirilmesi
7. sınıflarda ambalaj oda kutu veya kopyalamayla çoğaltılmış çiçek desenli hediye paketi 8. sınıfta zaten belli inovasyon oda dosya şeklinde sorularınız olursa sorabilirsiniz. kolay gelsin iyi dersler., |
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 09:32 |
Paylaşımdan dolayı teşekkürler
|
|
kubra_123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 16:58 |
hocam ben sorunlarımın çözümü için daha önceden yapılmamış farklı ve benim yapabileceğim tasarımlar düşünmeye çalışıyorum... ama aklıma gelmiyo :(
|
|
yesimonat
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 19:45 |
|
|
haydut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2009 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2009 Saat 14:20 |
BANA ACİL YAPABİLECEĞİM SORUN LAZIM
|
|
çiçek-kız
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2009 Konum: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2009 Saat 15:55 |
bravo çok güzel şeyler bunlar
|
|
ceylan 1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2009 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2009 Saat 15:57 |
çözülmesi gereken sorunlar:
-trafik karmaşası bir sorun cevabı yürüyen kaldırımlar -çevre kirliliği bir sorun sokaklara temizlik robotu kurulsun kendi kendine temizlesin hayal et olsun senin sorun bulamamanda sorun -ne pişireceğim demek de biz bayanların sorunu -küresel ısınma -suların azlığı -hava kirliliği -ulaşım sorunu -evi olmayanların ev sorunu nasıl çözülecek daha çok yazılabilir.ben öğrencilerimden istemiştim bana 100 'e yakın sorun bulmuşlardı. |
|
ceylan 1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2009 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2009 Saat 16:05 |
Birde iş eğitimine döneceğiz ama projede uyguladığımız işler
1.sarkaç (makrome düğümüyle yapılan çiçeklik) çiçeklerin ortadan kalkmasını sağlıyor. 2.Evimi süslemem lazım diyoruz:duvar süsü ,kapı arkası süsü 3.Üşüyorum deriz :Atkı öreriz Çoğaltılabilir. Siz ne isterseniz yapabilirsiniz; yorum sizden. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |