Yapım kuşağı 7.ve 8.sınıf Analitik Puanlama Formu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yapım kuşağı 7.ve 8.sınıf Analitik Puanlama Formu Gönderim Zamanı: 03-Mart-2010 Saat 00:42 |
Arkadaşlar kendime göre hazırladım ama isteyen arkadaların da işine yarar diye düşünüyorum.Klavuz kitabımıza göre uyarladım. Hatam varsa cevap yazarsanız sevinirim..
http://gelisenbeyin.net/indir/7.sinif-analitik.doc http://gelisenbeyin.net/indir/8.sinif-analitik.doc |
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Mart-2010 Saat 01:07 |
Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler.
|
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Mart-2010 Saat 10:28 |
Yapım kuşağını değerlendirirken bu formlardan yararlanacağız. Çok teşekkürler Özveri, özverinizle daha rahat bir değerlendirme yapacağız. Her paylaşım bir teşekkürü hakeder. Saygılarımla...
|
|
secob
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ekim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Mart-2010 Saat 21:02 |
linki tekrar aktiflermisiniz hocam acil lütfen
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Mart-2010 Saat 00:30 |
Uyarınız için teşekkürler. Link yenilendi. Yapım kuşağı dereceli puanlama anahtarı yapımında emeği geçen Özlem Karaca öğretmenimize teşekkürler. |
|
nmsz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Eylül-2010 Konum: antep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2012 Saat 19:11 |
7.Sınıfın her dosyasıa baktım hemen hemen.Yapım diye geçen 7.Sınıf dosyaları kurgu üretiyorum çıkıyor. word belgelerini kontrol edin hata var
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |