teach online intel tr öğretmen eğitim sitesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla
Konu: teach online intel tr öğretmen eğitim sitesi Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 10:32 |
teachonline.intel.com/tr
Teach online intel öğretmen eğitim sitesi Tüm Türkiye'de verilecek olan seminer programına göre değişik zamanlarda verilen eğitimin linki aşağıda mevcuttur. http://teachonline.intel.com/tr https://teachonline.intel.com/tr/ |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Mart-2010 Saat 18:58 |
İntel öğretmen eğitim programı bünyesinde grupça hazırladığımız çalışma örnekleri...
Bu eğitimi alan arkadaşlar etkinlikleri burada paylaşırlarsa seviniriz.. |
|
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2010 Saat 21:39 |
Çok güzel çalışmalar tebrik ederim...
|
|
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2011 Saat 23:53 |
HOCAM BU PROĞRAMA NASIL KATILABİLİRİZ. AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
|
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2011 Saat 00:07 |
Milli eğitim ve intel işbirliğiyle okullarda eğitimiz çıtasını yükseltmek ve daha donanımlı öğretmenler yetiştirmek amaçlı daha çok bilgisayar destekli verilen bir kurstur. Yaklaşık 4 hafta sürüyor.
Bu konuda eğitim almış bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından veriliyor. Neye göre verildiği konusunda tam bir bilgiye sahip değilim. Milli eğitim herhalde bir sıralama yaptı ve eğitim ona göre veriliyor. Birinci hafta yüzyüze bilgisayar laboratuvarında devamında akşam evde online olarak yürütülüyor... |
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2011 Saat 21:37 |
Teach online İntel öğretmen kursu bünyesinde okulumuzdaki afiş tasarımları
|
|
bandırma82
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2011 Konum: sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2011 Saat 00:00 |
çok güzel
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |