Teknoloji Tasarım Ders Kesim Raporu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Teknoloji Tasarım Ders Kesim Raporu Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2007 Saat 00:17 |
İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ
Zümre Öğretmenler Kurulu Madde 95 —......... Ders yılı sonunda zümre öğretmenler kurulu; ders programları, ilgili mevzuatı, ders araç-gereci, öğretim yöntem ve teknikleri, okul ve dersliklerdeki fizikî durum ve öğrenci başarı düzeyini değerlendiren bir rapor hazırlar ve okul müdürlüğüne sunar. Yönetmeliğe göre ders kesim raporu hazırlanır. Sene sonunda idareye teslim edilir.. |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2007 Saat 00:33 |
DERS KESİM RAPORU 2006–2007 Eğitim Öğretim yılında 6-A,B,C,D,E ve K sınıflarında Teknoloji ve Tasarım dersi Öğretim programına uygun olarak ders işlenmiş. Müfredatta verilen tüm konular anlatılmıştır. Bu sene ilk yıl olmasına rağmen Teknoloji ve Tasarım uygulama esaslarına göre işlenmiş olup. Birinci dönemde Düzen ve Kurgu Kuşaklarındaki konuların hedeflerine ulaşılmıştır. Öğrencilerin gerçek yaşamlarında karşılaştığı sorunları bulan, bu sorunlara çözüm üreten ve araştıran kişilikli öğrenciler yetiştirilmiştir. İkinci dönemde sorunları daha da gerçekçi bir şekilde ele alıp ve bunu elinden geldiğince yapmaya çalışılmıştır. Uygulama esaslarına göre sınıflar 25 kişiyi geçmemesi gerekiyordu. Yetersizlikten dolayı sınıflar ikiye bölünmedi. Buda dersin işlenişini olumsuz etkiledi. Atölye koşullarının yetersiz oluşu gerekli malzemenin yetersizliği uygulama aşamasında sorunlarla karşılaşmamıza neden olmuştur. Başarı bakımından öğrencilerin başarılarını yüksek olduğu görüldü. 2006–2007 Eğitim Öğretim yılında 7-A,B,C ve D sınıflarında Teknoloji ve Tasarım dersi Öğretim programına uygun olarak ders işlenmiş. Müfredatta verilen tüm konular anlatılmıştır. 2006–2007 Eğitim Öğretim yılında 8-F,G,H ve I sınıflarında Teknoloji ve Tasarım dersi Öğretim programına uygun olarak ders işlenmiş. Müfredatta verilen tüm konular anlatılmıştır. Bilgilerinize arz ederim. |
|
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2010 Saat 15:12 |
Sağolun...
|
|
horoz44
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Nisan-2008 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2010 Saat 00:01 |
teşekkürler arkadaşlar
|
|
horoz44
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Nisan-2008 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2010 Saat 00:53 |
sağolun arkadaşalar
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |