Bep Planları, Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Bep Planları, Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2008 Saat 14:10 |
Bep Örneği,bireyselleştirilmiş eğitim planı,Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (Bep), Özel eğitim, Teknoloji ve Tasarım Dersi örnek planı Dosyasını İndir
http://www.gelisenbeyin.net/indir/bep.rar Katkısından dolayı BAHAR SELMAN öğretmenimize teşekkürler. |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2008 Saat 22:05 |
Talim Terbiye Kurulundan bana gelen bep örneği e- mailini sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.gelisenbeyin.net/indir/bep-ornegi.rar |
|
koşinişi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2010 Saat 16:52 |
bahar selman öğretmenim harikasınız.ellerinize sağlık.zanmanınıza berekert.saygılarımla.netin en iyi teknoloji tasarım dersi bep planı
|
|
endless
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Eylül-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2010 Saat 21:31 |
teşekkürler yahya bey Allah sizden razı olsun...
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2010 Saat 13:00 |
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Paylaşmak güzeldir... |
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2010 Saat 00:37 |
Arkadaşım ilk mesajdaki linke tıklayıp bilgisayarına indiriyorsun. O kadar... |
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2010 Saat 23:29 |
Linke tıklayıp indiriyorsun. Kolay gelsin. |
|
ugurcoskun28
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Haziran-2007 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2011 Saat 16:19 |
teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |