Yapım Kuşağı Sunusu |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2012 Saat 00:24 |
Sağ üstte 1 yazan yere tıkla, ilk mesajda indirme linki mevcuttur... |
|
bernard
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2012 Konum: wings Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2012 Saat 22:03 |
gerçekten çokmgüzel olmuş işime yarayacağından eminim emeğinize sağlık teşekkürler
|
|
sakız
Vip Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 271 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2012 Saat 00:40 |
Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin... http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=3841&FID=6&PR=3 |
|
tinki_minki
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mart-2012 Konum: Amerika Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Mart-2012 Saat 12:14 |
SAOL ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ :)
|
|
PECER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mart-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mart-2012 Saat 11:30 |
İİİİ GÜZEL
|
|
sevmcom
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2012 Konum: dersteki disipl Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mart-2012 Saat 00:41 |
değerli meslektaşlarım ben teknoloji ve tasarım öğretmeniyim. 7.sınıflarda kimi zaman sorunlar yaşıyorum.Bazı öğrenciler dersi sanki pek sallamıyorve bir boşluk oluştuğu için ders içinde düzensizlikler oluyor.Çoğu zaman durun susun diyerek geçiyor.45 kişilik sınıflarda ders yapıyoruzve gerçektende zorlanıyorum.Kontrol etmek helede bizim gibi uygulamalı derslerde ben çıldıracak duruma geliyorum.Bumeslekten ve branşımdan bu yüzden bazen nefret deiyorum.Teknonlo ve tasarım öğretmenleri de benim gibi bu sorunları yaşıyor mu.Şikayet etmeyide sevmem ama çaresiz gibiyim.lütfen bana önerilerinizi ve düşüncelerinizi gönderirimisiniz Kesinlikle dikkate alacam.Ben tekmiyim yoksa |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mart-2012 Saat 09:46 |
Konuda burada paylaşıldı...
http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=4283 |
|
TAHSINOZ
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Mart-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Mart-2012 Saat 13:21 |
Hocam aynı sorun bizde de var.Düşünmeyi sevmeyen bir öğrenci profiliyle karşıkarşıyayız.Başlarında dikilsen bile bişey yapmıyorlar.Bir de not kaygılarının olmayışı nasıl olsa sınıfı geçiyoruz niye uğraşalım mantığı hakim bir öğrenciye yaptır yaptırabilirsen .maalesef bazen bende çıldıracak gibi oluyorum ve innın kurum bile değiştirmeyi düşünüyorum bazen.Yani msleğimi ve branşımı severek yapamıyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |