7. Sınıf Üretiyoruz |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: 7. Sınıf Üretiyoruz Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2008 Saat 14:09 |
7. Sınıf Üretiyoruz Etkinlik Örneği
|
|
ronaldo999
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Mart-2008 Saat 19:58 |
ya arkadaşlar lütfen bana bir sorun ve açıklama ürün falan hersey olsun su çöp ayırmayının detaylı bir yerde acıklaması varmı yarın teknolji tasarım war
|
|
uieuie
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mart-2008 Konum: uieuie Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mart-2008 Saat 21:05 |
arkadaşlar ben yeni üye oldum size bir tavsiyem var öğretmenlerinize söylemeniz için . patates soyma eldiveni . hani şu bildiğimiz bulaşık yıkanan pempe eldivenler varya onların dışındaki pembe yere güçlü bi yapıştırıcı sürün . onun üstünede küçük küçük çakıl taşları koyun ve bekleyin iyice yapştıktan sonra sabun ile bunu temizleyin ama bastırmadan. ve son hali ile patateslerinizi soyun yorumlarını zı bekliyorum
|
|
zekikız
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mart-2008 Konum: tokat Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mart-2008 Saat 19:58 |
vayyyyyyyyyyy patates soyma eldiveni güzelmiş.saol
|
|
sedacakcak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Mart-2008 Saat 17:12 |
Yaa benimde bi tane sorun bulup çözüm yapmam ve yapım kuşağının ilk beş madesini yapmma lazım..Hocada aynennn yarın getirin ..deidii yardım edin lütfen ben buldum baya bişi ama kabul etmiyo orjinal diilmiş..
|
|
ASLI&ELA
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Nisan-2008 Konum: teknoloji Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2008 Saat 16:08 |
ısıtmalı bardak yapabilen yazsın nasıl oldduğunu anlataym cvp bekliyorum.ben buldum belki yapabilirsiniz.Bu siteye yeni üye oldum.
|
|
evrim_nana
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2008 Saat 17:20 |
ısıtmalı bardak nasıl olacak. sen anlat yapabilirsem yaparım yani denemekte fayda vardır
|
|
yaratıcı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Konum: teknoloji Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2009 Saat 18:50 |
benimki ışıklı masa masanın ortasını marangozda kestirip lamba yerleştireceksin...bide kolye aynalı diye var bu bir kolye kare arkasına aynanın tersini monta ediceksiniz ve açtığınızda kendinize bakabileceksiniz sunumda aklıma geldide
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |