![]() |
Proje Sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |
07mekan43vatan ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Kasım-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ben olsaydım kaymayan araba yapardım yani hava soğuk olduğunda bir plastik yaptım karlı havalarda fren atmeyı kolaylaştırıyo
|
|
![]() |
|
poyraz ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
sorunlar
1)otobüslerden çıkan duman 2)tekno. aletlerin yaydıgı radya... 3)kanser 4)çanta taşıma çözümler 1)küçük filtre 2)geç var ama sürem yok :D 3)geç:D 4)geç :D |
|
![]() |
|
sensizim1888 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2011 Konum: kurgu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
bence arabaların tekerleklerine zincir takalım ozaman kaymaz
|
|
![]() |
|
smart ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2011 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Bence bu sıradan olur bunun yerine şemsiyeli ceket yapabilrsin çünkü seffaf şemsiyeler var.Veya ışıklı şemsiyeli ceket vb.
|
|
![]() |
|
beyaz melek ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2011 Konum: melis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
gözlük camlarının kirlenmesi mesela olamaz mı??
|
|
![]() |
|
rcan ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2011 Konum: AAA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
en degerli resim lerin yırtılması için ne yapılabilir
|
|
![]() |
|
rcan ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2011 Konum: AAA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
camdan koruma
|
|
![]() |
|
miranda34 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Mart-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Sorunlar
1-) Çevre Kirliliği 2-) Hava Kirliliği 3-) Ranzadan Düşmek 4-) Okulda Sıralara Yazı Yazılması |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |