Öğretmenin Veliler İle Paylaşacağı Konular |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ferdi
Süper Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Alıntı Cevapla
Konu: Öğretmenin Veliler İle Paylaşacağı Konular Gönderim Zamanı: 28-Mart-2011 Saat 20:08 |
Öğretmenin Veliler İle Paylaşacağı Konular
1. Öğrencinin notları-başarı durumu 2. Öğrencinin başarılı olduğu dersler ve nedenleri 3. Öğrencinin başarısız olduğu dersler ve muhtemel nedenleri 4. Velinin, öğrencinin başarısız olduğu derslerin öğretmenleriyle görüşülmesinin sağlanması 5. Öğrencin idareci, öğretmen ve arkadaşlarına karşı tavırları 6. Öğrencinin arkadaş-arkadaş grupları 7. Öğrencinin yakın arkadaşlarının belirgin özellikleri 8. Öğrencinin kişisel özellileri (Çekingen, yaramaz, aktif, saldırgan, güler yüzlü...) 9. Sınıf geçme sistemi, baraj dersler ve not sistemi 10. Okulun ödül ve disiplin yönetmeliği 11. Öğrencinin önceki eğitim öğretim yılı ile şu anki durumunu karşılaştırılması 12. Öğrencinin başarılı olabilmesi için ideal olan ders çalışma süresi ve yöntemleri 13. Öğrencinin devam durumu 14. Öğrencinin başarılı olduğu ders dışı eğitsel faaliyetler ve yetenekleri 15. Öğrencinin disiplin kuruluna yansıyan olayları Not: Öğretmen, veliyle sağlıklı iletişim kurulmadığı sürece, nehirde akıntıya karşı yüzmek zorunda kalır. Veliyle iletişimden doğan sorunların sorumlusu da öğretmenledir. İletişim sorunlarını gidermekte bir eğitim faaliyeti olduğunu unutmamak gerek. |
|
ferdi
Süper Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Mart-2011 Saat 20:09 |
Yukarıda saydıklarıma eklemek isteyen arkadaş varsa paylaşımda bulunsa sevinirim. Saygılarımla...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |