Ödev |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahomet
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ödev Gönderim Zamanı: 24-Mart-2008 Saat 20:14 |
Arkadaslar ben 6.sınıf ogrencısıyım....hoca teknolejı tasarımda ''Sınıf gereclerının kaybolmaması ıcın tasarım yap gerceklestır''sızce bu konuda ne yapabılırım...(yardım edenlere tesekkur ederım)..
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Mart-2008 Saat 21:50 |
Bu tür gerekçelerle sitemize başvuranlara ancak şunu söyleyebilirim. Bu tür sorulara bizim cevap vermemiz dersin amaçlarına ters düşeceğinden ve bunun neticesinde öğrenciyede herhangi bir yarar sağlayamayacağından cevap verilmemesi gerekir. Duyarlılığınız ve ilginiz için teşekkürler. |
|
tekno3113
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25-Mart-2008 Saat 21:03 |
çok güzel olmuş sağolın
|
|
evie
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2008 Saat 19:20 |
kardeşim biz okulda o çalışmayı yaptık kayıp eşyaları bulmak için
1-kayıp eşya kutusu 2-kayıp eşya panosu(bu ikisini birleşirebilirsin ) 3-kayıp eşya haritası yani okulun odalarının bi taslağını çizersiniz odalradan birine eşya koyarsınız haritada o odanın arkaına bi ışıklandırma koyarsınız. 4-kayıp eşyadedektörü yani eski ve ya yeni(farketmez)uzaktan kumandalı arabanın altına, yanlarına,öne ve arkasına mıknatıs yapıştırırsın kayıp olan demir eşyaları bulursun . inş yardım edebilmişimdir. |
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mayıs-2008 Saat 20:01 |
kurucumuzun yorumunu destekliyorum ayrıca ModeratörBeyin adlı arkadaşımızın sözlerini yeniliyorum. http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=2554&FID=9&PR=3 |
|
ccrystal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2010 Saat 00:27 |
arkadaşlar banada sorun çözm lazım benım sınıf arkadaşım gece önumuzu göremeyiz ve yagmur yagar semsiyeye ısık yapmış banada bunun gibi söylerseniz çhok mutlu olurum
|
|
ahmet5800
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Mart-2011 Konum: Sivas Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mart-2011 Saat 15:30 |
Arkadaş kendin bulsan senin için daha iyi olur.
|
|
sln_tss
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2012 Saat 19:58 |
yaa benimde yarına ödevim var lütfen bana yapıcak bişey söleyin yapım kuşağı ile ilgili
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |