yarışma için lütfen fikir verir misiniz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
seldaberil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Konu: yarışma için lütfen fikir verir misiniz? Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2011 Saat 23:36 |
arkadaşlar bir tasarım yarışması için sizin fikirlerinize ihtiyacım var..
herhangi bir atık malzeme kullanarak bir araba tasarlanacak ve bu araba havanın itme kuvveti ile hareket edecek. şimdi ben hangi atık malzemeyi kullanacagıma karar veremedim çünkü hafif olması gerekiyor.ayrıca nasıl hareket ettirecegimi de biliyorum. fikir verebilecek olan var mı acaba? |
|
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2011 Saat 23:56 |
Konuyla ilgili fazla bilgim yok ama umarım bilgisi olan birisi bizimle paylaşır bir öneri getirir.
|
|
dilara_1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2010 Konum: konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2011 Saat 09:51 |
yumurcak tv de arka bahçede bilim adlı programda izlemiştim pet şişe bir balon cd kullanarak hovercraft yaptılar suyun üzerinde hava yastıkları oluşturarak ilerleyen bir araç oldukça basitti umarım işinize yarar
|
|
seldaberil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2011 Saat 00:15 |
çok tşr ederim ama gözümde canlandıramadım nasıl olacagını...biraz daha açabilirmisiniz?
|
|
halilbayram44
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2011 Saat 23:54 |
bence yarışma nerede söylede herkes katılsın
|
|
ugurcoskun28
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Haziran-2007 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2011 Saat 23:43 |
kutu kola olabilir.
|
|
AHSENOVER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2011 Konum: BODRUM Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2011 Saat 21:39 |
RÜZGAR ARABALARI YARIŞMASI OLMASIN ????
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |