Yeni İcatlar

Yeni İcatlar; her gün yeni ve ilginç icatlar oluyor birkaç örnek :





Bebek Yastığı

Bebeklerin en rahat oldukları yer anne kucağı olduğunu bilen tasarımcılar yumuşak el şekline getirilmiş Güncel Teknoloji Haberleri yastıkları tasarlayarak bebeğinizi ve anne-babaları rahat ettiriyor. Bebeğiniz mışıl mışıl uyurken sizde kendinize vakit ayırıyorsunuz.

Tuvalet Oturağı Kaldırıcı

Özelliklede umumi tuvaletler için tasarlanan hatta devrim niteliğinde bir buluş 🙂 Tuvalete girdiğinizde tuvalet kapağını elle kaldırmak yerine pedala basıyorsunuz ve kapak otomatik olarak kalkıyor. Böylece ne size ne de tuvaleti sizden sonra kullanacaklar için sorun kalmıyor.

Lazerli Makas

Uzun bir şerit halinde kağıt yada mukavva kesmek istediğinizde bir yerden sonra paralelliği yitirip çizgiden kaydığınız mutlaka olmuştur. Tasarımcılar bunun da bir çaresini buldular. Makasın üzerine yerleştirdikleri lazer sayesinde her zaman çizgiden gidip kesme işlemini başarıyla tamamlıyorsunuz.

Gün Saati

Bugün hangi gün? Yoğun ve kafanızın dağınık olduğu zamanlarda bu soruyu mutlaka birine sormuşsunuzdur. Tasarımcılar da bunu fark etmiş olacak ki gün saati geliştirmişler. Biraz esprili de olsa işlevsellik Güncel Teknoloji Haberleri ve şekil yönünden ilginç tasarımlar listesine girmeye hak kazanmış görünüyor.

Olay Yeri Plaj Havlusu

İşte tasarımların en ilginci. Sıcak bir yaz gününde denize girmek için plajda yerini alıyorsunuz. Havlunuzu çıkarıp serdiğinizde sanırız en çok siz dikkati çekeceksiniz. Teşhirle çizilmiş olay yeri görünümüne sahip bu plaj havlusu oldukça dikkate değer bir tasarım.

Bazılarımızın belki de aklına gelip de söyleyemediği fikirleri, sıra dışı tasarımcılar ve mucitler hayat geçiriyor. Hayatı kolaylaştıran ve renk katan yeni icatlar ve ilginç tasarımların birkaçını sizler için derleyip bir araya getirdik.

YahyaKarakurt

Yahya Karakurt - Web Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir